4 år efter….

På torsdag er det 4 år siden. Det tog meget mere end to år. Jeg skrev bloggen fordi, jeg selv manglede noget eller nogen at spejle mig i. Nogen som havde stået i samme situation. I mangel af bedre måtte jeg spejle mig i mig selv.

Nu overvejer jeg at skrive en bog om emnet skilsmisse. Jeg tror, stadig at der er et behov. Jeg tror, at der er andre mennesker derude end jeg, som har brug for noget at klamre sig til, når det hele er ved at vælte.

Så, hvis det var dig, der stod midt i en skilsmisse – hvad ville du så have brug for eller lyst til at læse om? Skriv meget gerne en kommentar herunder eller en mail på desigerdettagertoaar@gmail.com

Tusind tak!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 svar til 4 år efter….

 1. Rikke siger:

  Selvom det nu er 10 år siden jeg blev skilt, så står det stadigvæk klart. Jeg går i tjekliste mode, så en liste over det man skulle søge, ændre, opsige, for at få lagt et budget. så jeg kunne overskue min økonomi. Og noget med, hvor forskellige vi er. Nogle fester, nogle lukker sig inde, nogle græder osv. Skilsmisse er ikke sjovt. heldigvis er jeg nu nået til, at vi har et fantastisk forhold, og snakker fint sammen, men det har ikke været nemt.

  Hilsen Rikke
  http://www.rikkes-planet.dk

  • a siger:

   Kære Rikke
   Tusind tak for dit svar. Det med lister er jeg selv så dårlig til, at jeg næppe kan rådgive andre om det :)
   Det er dejligt at høre, at man – selvom det kan være en hård proces – faktisk kan komme hen til et sted, hvor der kan komme ro på.

 2. Alexandra siger:

  Jeg synes du skriver helt fantastisk og er sikker på, at mange kan bruge en bog om skilsmisse. Jeg tror det vil være godt at kunne læse om din ærlighed, om at det faktisk tager lang tid, at det er sorgfuldt og smerteligt og at det er okay. Det lyder som om, at du er ved at komme på benene igen og det er selvfølgelig også et vigtigt element. At der er håb forude, trods alt. Men at det vil tage tid. Lang tid. Og at det er ok. Held og lykke til dig.

 3. Rikke siger:

  Hvis du ikke allerede lever af at skrive, håber jeg, at du vil springe ud som fuldtidsforfatter. Jeg har savnet din blog, du skriver virkelig godt

 4. Jeg aner ikke, hvad jeg ville have brug for, hvis det var mig, der skulle skilles. Men jeg vil rigtig gerne læse noget om dig og af dig. Jeg håber, at du kommer tilbage :)

 5. camjac siger:

  Jeg håber også, du vil skrive mere- bøger, blogs whatever.
  Jeg har ikke været igennem en skilsmisse, men din blog rev benene væk under mig. Jeg tudede, hadede og mærkede din styrke og sårbarhed.
  Jeg refererer ofte til passager og sætninger, jeg husker fra din blog. Så skriv! Om sårbarhed, styrke, had, kærlighed og alt det du allerede har skrevet. Alle kan bruge det til noget!

 6. Synne siger:

  Yeeeahh, skriv den bog!
  P.S. Hvor sært er det lige. Sad og ryddede op på min egen blog og faldt så over linket til din fra et indlæg jeg lavede engang. Har ikke været herinde i flere år tror jeg, og så har du netop skrevet igen.
  Synkronisitet?
  Det tror jeg nok lige.

  Se så at komme igang :-).

 7. Anette siger:

  Måske lidt sent,

  Men ja bog med checkliste, små korte kapitler og gode råd, nem at slå op i…. og plads til egne noter.
  måske lavet med 5 bogmærkesnore i forskellige farver… som sider fast i bogen

 8. Sidse siger:

  Jeg faldt over din blog første gang for 4 år siden ca. Ikke fordi jeg skulle skilles eller noget – men jeg læste den fra ende til anden og dine skriblerier rørte noget indeni mig.
  Nu står jeg selc midt i en skilsmisse, og kom derved i tanke om din blog. Det gør så pisse hammerende fucking ondt, at jeg vitterligt tænker at mit hjerte og hjerne er gået i stykker.
  Jeg bruger ALT for meget energi på at tænke på ham, “hvad laver han, savner han mig, hvorfor viser han ikke mere interesse for vores børn osv..”
  Jeg blev i den grad ramt at det du beskriver som værende afhængige af hinanden – hold kæft hvor er vi bare afhængige, er det ikke den ene som har vrede, beskyldninger, bebrejdelse, behov for forståelse, tilgivelse elmer what so ever, så er det den anden. Og jeg er så fucking udkørt. Og alligevel forsætter jeg.
  Jeg føler nogen gange at jeg skal dø.

  • a siger:

   Kære Sidse, jeg tror faktisk, at man går i stykker inden i – når det er skilsmisse, som er meget konfliktfyldt. Det gør sÅ ondt! Og man kan køre sig selv og hinanden helt i sænk. Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan. Hvad det er præcis, der går i stykker inden i, så man får så meget vrede. Jeg er her, næsten 7 år efter, begyndt at tænke på, om det også har noget med skam at gøre. At vreden og beskyldningerne i virkeligheden dækker over skam. Det var ikke en følelse, jeg mærkede, da jeg stod i det. Men når jeg kigger på det nu, så skammer jeg mig frygteligt over at være blevet forladt. Og jeg skammer mig frygteligt over, at jeg ikke bare kunne være den søde gode kone, som man ikke forlod. Og hvis man ikke kan være i skam, kommer den ud i fx vrede.
   Følelsen af at skulle dø, er måske på nogle planer reel nok – fordi der jo vitterligt er ting inden i en, som dør, og som skal transformeres, og som skal ud på den anden side. Sorgen og smerten i en skilsmisse er at sidestille med sorg og smerte ved et dødfald. På nær her får man ikke lov til at komme videre, for her bliver konflikterne ved med at kunne blusse op og rippe op i alting. Gid dig selv lov til at være i smerte og sorg – også selvom hele verden måske står og siger, at det er for det bedste, og at I alligevel ikke passede sammen. Det er to helt forskellige ting. At miste en mand, man måske ikke passer godt med, og så miste sin familie og sin fremtid, som man troede, at den skulle være. Og så tag en dag af gange. Og gør ALT, hvad du kan komme i tanke om, kan gøre dig bare lidt gladere. Jeg er lidt ked af, at jeg brugte så meget tid på at være besat af tanker og følelser, vrede og jalousi – men jeg er ikke sikker på, at jeg faktisk havde et reelt valg om at slippe det. Det kunne jeg ikke. Men det bliver bedre! Også for dig!! I babysteps bliver det faktisk bedre. <3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s